Пятница, 18.07.2025, 22:41
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS

На природе              

Підтримай Вітчізняне!

Додай в "Обране"

Что ловим Чем ловим Когда ловим
Щука Окунь Плотва Карась Карп Спиннинг Фидер Поплавочная Нахлыст Лето Зима
Голавль Ёрш Сом Жерех Язь Жерлицы и кружки Наживка и прикормка Донка Снаряжение Осень Весна
Судак Налим Лещ и подлещик

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ловля в Бершадськом районі
ViKingДата: Среда, 25.03.2015, 23:41 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Я ловлю в районі села
Крушинівка, Маньківка та
Красносілка це від
Джулинки кілометрів 20
вгору по теченії.Моя
снасть: Вудка 4м з безінерційною котушкою
волосінь 0.25, поплавок
2гр, повідець 0.18 і гачок
№4-5.Нажівка варена
пшениця, перловка, кукурудза.
Глибина місця лову від 2 до 4 м.Глубіну задаю таку, що
б насадка йшла над самим
дном іноді і волочилася по
дну.Прікармліваю тим на
що і ловлю.Рекорд 23 кг
карасів, коропів, пліток за день, багато з них, після
взваження
відпущено.Самий великий
карась 0.8кг, короп, сазан
2кг, плотва 0.4кг, головень 0.5кг. л

Boris24Дата: Среда, 25.03.2015, 23:45 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Здравствуйте. 20-го та 21-го числа виезджалі на риболовлю, з ночівлею, на річку Південний Буг, у Бершадському районі. Поспіль. За сформованою традицією, щороку, я, колега по рибалці і кум брата дружини Саша, брат дружини, наші діти виезджаем на риболовлю з ночівлею на річку Південний Буг. Ось і цього року, тижнів два тому дзвінок від Саші і плануємо виїзд на 20-е число. Саша виїзжає з Обухова вранці, контрольний дзвінок коли проїзжа Умань, дзвінок брата дружини в Бершадь, і десь в 11,00 збираємося трьома машинами у родичів в селі, недалеко від річки. Недовгі збори, беремо з собою родича Вітю і трьома машинами в дорогу. По дорозі ламається автомобіль Саші але це не зупиняє запланований виїзд - Дзвінки в автосервіс, евакуатор, домовленість про ремонт машини (забрали відремонтовану 21-го ввечері). Перенавантажуємо Сашину машину в залишилися дві. Поки Саша з братом дружини чекають евакуатор, вирішуємо що я їду вперед розбивати лагер. Виходячи з будови дна річки в тих місцях, вирішено було рибалити на правому березі річки між селами Берізки та Лугова. Але пішов дощ, на правому березі грунтові дороги, і кілька кілометрів екстремального їзди по бруду і виїзд на круту гору (перевантажуючи двигун, і крутячи, на слизькій дорозі, то вправо то вліво рульом) відбили охоту рибалити в тих місцях, але не зупинили рибалити в цей день. Вибравшись на тверде покриття Дзвони іншому екіпажу що прийняв рішення переезджать на лівий берег, між селами Джулинка і Ставки, там піщані дороги і проїхати можна в будь-яку погоду. Власне в цьому місці і зупиняємося. Дощ припинився: solnce2:. Через пів години прибуває інший екіпаж і десь в третій годині дня розбиваємо табір: 1032:. Замість півгодини зазвичай, дорога до річки зайняла три години. Але всі неприємності позаду, попереду рибалка і відпочинок. Я і Саша рибалимо інші готують шашлик та інше. Саша рибалив на фідера - фидерная годівниця з підгодовуванням і повідець з гачком через трубочку протизакручувач (до речі такий монтаж там працює не дуже, краще петлі або патерностер). Діти бавилися маховими вудками. Я ловив на донні снасті - пружина з кашею, на гачках опариш, черв'як, мастирка, пінопласт і різні комбінації з них (краще всього ловилося на жовтий пінопласт з підсадки опариша, трохи гірше на червоний пінопласт з підсадки опариша, на хробаки не ловилося). Загодовували підгодовуванням з різних круп (кукурудза, пшениця, горох, макух, ваніль в перемішку з глиною - робили глиняні коржі (Не кулі, щоб не несло течією), підсушували на сонці і розкидали в місці лову. З вечора (і вночі) клювання майже був відсутній, на хробака я зловив, в сутінках, невеликого сомика (відпущений) і Саша карася. З ранку клювало, але в цей день клювання було не сильно хороший, та ми й не сильно (що ввечері, що вночі, що на другий день) впиралися так як сто грам, шашлик, уха та інший відпочинок. Мною було спіймано близько двох десятків карася в середньому від 100 грам до 200 грам кожен, але зрідка траплялися як відверто дрібні так і великі екземпляри. Помітив що клювання активізувався коли по річці пропливали колеги -рибакі-уманчани-форумчани на човнах з мотором, полюючи за хижаком: trolling:, за що їм спасибі. Відпочинок вдався - риба спіймана, душевні розмови під стограмм і під нічним небом на природі біля річки біля багаття, гаряча юшка прохолодним вранці коли туман стоїть над річкою, купання в річці та інші принади відпочинку на природі. У неділю, після 13,00 почали собиратся додому. Прибирання території, купання в річці, спасибі, і в дорогу додому, до нової зустрічі. Всім удачі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Что ловим Чем ловим Когда ловим
Щука Окунь Плотва Карась Карп Спиннинг Фидер Поплавочная Нахлыст Лето Зима
Голавль Ёрш Сом Жерех Язь Жерлицы и кружки Наживка и прикормка Донка Снаряжение Осень Весна
Судак Налим Лещ и подлещик

$Україна$