Fisher12 | Дата: Суббота, 21.03.2015, 22:38 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Доброго часу доби любителям рибної ловлі.
Запрошуємо всіх на відкриття нового центру спортивної ловлі "Білі Камені-2". Відкриття відбудеться в суботу 23 листопада 2013р. Місце знаходження Київська обл. Обухівський р-н с. Таценки (у додатку схема проїзду) Час роботи з 6.00 до 18.00. Умови перебування і вартість З 06.00 до 12.00 або з 12.00 до 18.00 - 200 грн, норма вилову 2 кг риби (форель, голець) З 06.00 до 18.00 - 300 грн, норма вилову 3 кг (форель, голець). Ціна на додатково виловлену рибу Форель - 80,00 грн Голець - 80,00 грн Для більш зручної лову, форель і щука будуть запущені в різні водойми. Форель і голець будуть запущені в суботу 23.11.2013.
|
|
| |
ViKing | Дата: Суббота, 21.03.2015, 22:44 | Сообщение # 2 |
Сержант
Статус: Offline
| Відвідали цю чудо водойму в Таценках. В планах була форель, але вирішили розділити задоволення і присвятити ще пів дня лові щуці. Приїхали до пів на восьму, поки розкладалися спостерігали за рибалками, але ніхто нічого не ловіл.Свою першу форель я зловив з першого закиду, спрацювала колебалка від SV, потім протягом півгодини я ловлю ще три форелі і все, блешня чому то перестала приносити результат, почав експеремінтіровать, і тут почалося, маленький кренк від Lucky Craft творив чудеса, форель з гольцями клювали раз на п'ять забросів. Чому то всі рибалки відразу вирішили що вся риба стоїть в моєму секторі, досить дивне судження, адже в сусідніх секторах все було не так весело. Вообщем слів з десяток форелей мене потягнуло до експеременту, ловили в принципі всі воблери, єдине так це те що риба явно воліла більш яскраві забарвлення воблеров, на натуральний я зловив всього одну штуку, правда вагою в 1 кг. Вскоре ловля форелі неабияк набридла і ми перейшли на озеро зі щукой. Це був явно щучий акваріум-клювало скрізь і на все, основний розмір 0.7-1.7 кг. Норму по щуці (2кг) виконали з трьох забросів.Разловіл всі неразловленні воблера в пошуках самого неробочого, але так його і не знашов. К 16:00 приємно втомлені ми поїхали додому.Озеро залишило приємне враження в плані рибалкі. На озері з фореллю було звичайно затісно, нормальному ввезенню без оглядки назад заважав паркан з сіткою Еще звичайно не зовсім радували бетонні береги, як то аж надто басейн нагадує. Но це швидше за все дріб'язкові прідіркі. Вообщем бажаю щоб все так і залишалося в плані риболовлі, а в плані берегів, я б все таки улудшіл підходи до води. К щучому водоймі це не относітся.В цілому всім раджу, відмінні водойми з хорошим ставленням
|
|
| |