Вторник, 17.03.2026, 17:11
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS

На природе              

Підтримай Вітчізняне!

Додай в "Обране"

Что ловим Чем ловим Когда ловим
Щука Окунь Плотва Карась Карп Спиннинг Фидер Поплавочная Нахлыст Лето Зима
Голавль Ёрш Сом Жерех Язь Жерлицы и кружки Наживка и прикормка Донка Снаряжение Осень Весна
Судак Налим Лещ и подлещик

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
оз. Чехова (Чешка)
ViKingДата: Суббота, 21.03.2015, 22:02 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Був сьогодні на Чешці. З ранку вирішив виплисти на човні покидати спінінг, так як на ОЛДИШ не поїхав у зв'язку з великою кількістю рибалок там у вихідні дні. Мужики з берега на фідер ловили подлещиків, густерки і невелику плотвичку. В очеретах з човна щось тягали постійно на вудки поплавочні. По виду або плотвичка або краснопірка.

Зі спінінгом було два човни. У мужика, що плавав поруч, з його слів, днями потрапляла щука. Сьогодні - проліт. У мене один схід на глибині в районі очеретів. Взяла на джиг, приманка профіблінкер при падінні на глибину, власне, традиційно.

Здивувала і, в теж час як спінінгіста, що не порадувала прозорість води. Хочете вірте, хочете ні - прозрак до 5 метрів. Спостерігав дно в таких місцях, де ніколи б не подумав, що на такій глибині зможу його побачити. Що хочеться відзначити, засранність дна поліетиленом, стаканчиками, пляшками та іншої радістю.

Висновки. Риба є, треба чекати холодів і дощової погоди, тоді буде джайзер по стчупачкам на Чешці.

Fisher12Дата: Суббота, 21.03.2015, 22:06 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Кілька років назад саме в цьому місці мужик на соски ловив великого коропа вночі. Саме коропа. Потім йому п'яні малолітки навалили люлей і мужик від-туди пішов. Власне, на Чешкі вночі через це ніхто і не ловить. На ямі ехолот показував поодинокі особини саме великої риби. А великий лящ він тримається в зграї і серед дрібного, тим більше коли збираються в зграї на зимівлі. Тому й зробив висновок, що це короп або сом. Хоча - не факт. Можу й помилятися. Це тільки мій висновок. До речі, ляща стоянки я знайшов, їх багато. Але дуже відлякав той факт, що поверху кишить подлещик солітёрний. Давно такого не бачив на Чешці.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Что ловим Чем ловим Когда ловим
Щука Окунь Плотва Карась Карп Спиннинг Фидер Поплавочная Нахлыст Лето Зима
Голавль Ёрш Сом Жерех Язь Жерлицы и кружки Наживка и прикормка Донка Снаряжение Осень Весна
Судак Налим Лещ и подлещик

$Україна$