Вторник, 12.08.2025, 22:03
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS

На природе              

Підтримай Вітчізняне!

Додай в "Обране"

Что ловим Чем ловим Когда ловим
Щука Окунь Плотва Карась Карп Спиннинг Фидер Поплавочная Нахлыст Лето Зима
Голавль Ёрш Сом Жерех Язь Жерлицы и кружки Наживка и прикормка Донка Снаряжение Осень Весна
Судак Налим Лещ и подлещик

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Плавнева зона
Boris24Дата: Воскресенье, 22.03.2015, 22:46 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Вчора. Опять в пошуках головня, який "кудись поховавсь" .Перепробува майже всі воблери і блешні, що були в коробці, Поцепив головку 1,5 грама, Твістерок 3 \ 4, і на кордоні струменя на другий проводці слабка поклёвочка і голавлик близько 300 грамів пливе до берега, без фотосесії, не виймаючи з води відправляю восвоясі. Спроби виловити ще кого небудь з цього місця не увечанчалися успіхом, тому потопав далі.На одному з повірених місць головня так-же не виявилося, зате порадував своєю присутністю смугастий під підполовину кіла, боротьба була неабияка, бився як на кіло

Сьогодні. Вибрався половити краснопера, поки Майор Крафт в ремонті є можливість повправлятися в твіче.Поставіл перед собою завдання добре разловіть конкретну приманку (Strike Pro Midge) .Воблерок вже непогано себе показав при лові голавля на Вовчої і у нас, ну і сьогодні ще раз переконався в його ліквідності.В активі десяток краснопьорів від 100 до 250 грам, три голавлика, Кокунов, п'ят Щупак до пів кила, і на останок бонус 2100.Сфаду був готовий розцілувати, відпрацювала на щуці на 5 +. Проводочка повільна із зупинками, потяжкамі і подтвічіваніем, загалом імпровізація.

ViKingДата: Воскресенье, 22.03.2015, 22:53 | Сообщение # 2
Сержант
Статус: Offline
Сьогодні, з ранку раніше я з товаришем на двох човнах на нижньому Дніпрі. Для мене не зовсім звичайне заняття поджіговать щуку, товариш на вихідні там відзначився кількома хорошими екземплярами на джиг. Упирався до 10-00, ОП і одна втрачена снастюшка на відстрілі. Перевірив новий відбійник-відцеп - працює відмінно і по силікону і по воблерам. Його конструкцію підглянув у нас на форумі. Тільки сваял я такий сам близько 400гр.
Потім вирішив трохи покататися потроліть. Благо місцевість до цього розташовувала - великі острови трави на мілинах 1-2м, нерівний рельєф дна (але не менше 4м), з досить крутими звалюваннями від трави до глибин 9-11 метрів, великі мілини на 5-7м, ями, невеликий перебіг і т.д. З троллінгових воблеров з минулого року залишилися тільки Камтсу і ще якихось два китайця (неразловленних але сіпатішних схожих на Тейл Денсер), а нових поки не купую - тролінг мало і неохоче.
Поставив для початку Kmatsu Reaper Head RH 75F він у мене самий уловистий по щуці і поїхали ... Через пів години після проходу невеликої гірки на 5-6м на зваленні на 7-7,5м ... КОНТАКТ !!!
Відразу ж почав відтягувати подалі від трави (це не заякоренних стояти ...). Щучка пручається, періодично спрацьовує фрикціон, навантажується спінінг - але я спокійний, нехай трохи подустанет ... Снасть досить потужна - Мікадо Лексус Хамелеон до 50 (спокійно на хеві джизі кидаю ним до 70г), шнур на 0,19 (реально близько 0,3) 30 фунтів (вже не пам'ятаю чий) і китайська катуха (по Шимано 5000) ТеВен 500. Підняв хвилин за 5-7 ... майже як на лебідці ... зачепитися добре, за передній трійник, у неї між зубами поводок з 2-й струни і задня частина воблера, вже досить пожована.
На цей раз є підсака ... запрошую Хайку до неї на побачення і вона в човні. Починаю з нею розбиратися ... і тут при черговому ривку у мене в вказівному пальці правої руки (перша фаланга з боку великого) виявляється одне з жал переднього трійника вже звільненого воблера ... Кілька ооочччень гучних слів ... А потім, поки ще больовий шок, висмикую трійник ... Ще трохи ооочччень гучних слів ... Знаходжу в запасі НЗ аспірин, толку його в ложці, трохи розбавляю холодним зеленим чаєм з термоса і намагаюся хоч якось промити ранку ... (прийшло в голову спонтанно, цікаво як оцінять доктора мій рецепт). Прикладаю до рани тампон із серветки з розчином аспірину і їду за товаришем. У мою відсутність він таки вмовив Хайку на 2,5 кг. Їдемо додому зилізивать рану ...
Моя Хайка затягнула на 6кг з невеликим хвостиком і 94см росту.
PS. У цьому році перший раз взяв у руки важкий спінінг ... після лайта і ВУЛ ... мінімум задоволення ... м'ясозаготівля. ІМХО

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Что ловим Чем ловим Когда ловим
Щука Окунь Плотва Карась Карп Спиннинг Фидер Поплавочная Нахлыст Лето Зима
Голавль Ёрш Сом Жерех Язь Жерлицы и кружки Наживка и прикормка Донка Снаряжение Осень Весна
Судак Налим Лещ и подлещик

$Україна$