Воскресенье, 24.11.2024, 15:13
Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS

На природе              

                 Підтримай Вітчізняне!

                 Додай в "Обране"

Что ловим Чем ловим Когда ловим
Щука Окунь Плотва Карась Карп Спиннинг Фидер Поплавочная Нахлыст Лето Зима
Голавль Ёрш Сом Жерех Язь Жерлицы и кружки Наживка и прикормка Донка Снаряжение Осень Весна
Судак Налим Лещ и подлещик

 

Блог

Главная » 2015 » Февраль » 24 » Улюблена насадка, манка, Любимая насадка​
20:55
Улюблена насадка, манка, Любимая насадка​

Улюблена насадка, манка, Любимая насадка
Сучасних насадок існує безліч. Перераховувати їх особливого сенсу немає, кожна з цих насадок буде хороша для лову певного виду риби. Або кажучи іншими словами, не існує універсальної насадки, на яку з успіхом ловилася б будь-яка риба.

Однак є насадка, яка має своїх прихильників серед рибалок. Приготувати її не складає особливих труднощів, та й зберігатися вона може відносно довго. навіть якщо ця насадка і зіпсувалася, то приготувати чергову порцію можна без особливих турбот. Мова, звичайно ж, йде про манки! Насадці, на яку досить непогано бере плотва, карась, краснопірка і інша не дуже велика, але не менш благородна риба.

Отже, як же правильно готувати манку, щоб з неї вийшла прекрасна насадка? Треба взяти воду в обсязі 1/4 частини стандартної чашки, вилити її в невелику розміром ємність, яку і треба поставити на вогонь. Коли вода закипить, ємність треба зняти з вогню після чого, тоненькою цівкою обережно всипати в гарячу воду манну крупу, причому при цьому треба намагатися постійно помішувати манку.

Пройде зовсім небагато часу і манна крупа вбере в себе практично всю воду, проте манку треба підсипати до тих пір, поки не вийде густе кашоподібне місиво, яке і треба гарненько розтерти ложкою. Якщо призвичаїтися, то весь процес приготування такої насадки займе не більше 25-30 хвилин, а то й менше. Тепер треба залишити манку на деякий час у спокої і дочекатися того моменту, поки вона охолоне. Охолола? У такому випадку масу треба взяти в руки і почати добре розминати.

Якщо відчуваєте, що маса недостатньо «пластилінова», то в неї можна досипати суху манку. Тут треба сказати, що якщо не змазати попередньо руки оливковою або соняшниковою олією, то манна маса буде неприємно липнути до рук. М'яти треба до тих пір, поки така маса не прийме потрібну консистенцію.

Якщо допустити певний «брак», то таку манку на гачку змусити триматися буде вельми проблематично. Вона просто буде спадати. Якщо ж маса буде надто крутою, то це теж не варіант, тому в цьому випадку збільшуються шанси риби зійти з гачка. В принципі, для денної або ранкової риболовлі багато такої насадки не знадобиться. Правда, в кишеню такий манний шмат не покладеш, тому що він потягне на себе з кишені весь пил і бруд. Тому маннну кульку змащуємо маслом і акуратно загортається в чисту ганчірочку.

Категория: Наживка | Просмотров: 610 | Добавил: ViKing | Теги: Любимая насадка​, манка, Улюблена насадка, прекрасна насадка, як правильно готувати манку | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Меню сайта
Форма входа
Покорми рыбок
Поиск
Календарь
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Block title
Що Ви хочете додати до цього сайту?
Всего ответов: 3

Наши друзья:


 
Что ловим Чем ловим Когда ловим
Щука Окунь Плотва Карась Карп Спиннинг Фидер Поплавочная Нахлыст Лето Зима
Голавль Ёрш Сом Жерех Язь Жерлицы и кружки Наживка и прикормка Донка Снаряжение Осень Весна
Судак Налим Лещ и подлещик

$Україна$